Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Bilik ayuni
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Bilik ayuni



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 19-Dec-2008 16:05
Bye Bye balfour road
Alhamdulillah...........kami dapat berlindung di rumah ini hampir setahun 2 bulan . Terima kasih kepada landlord Fauziah yang sudi menyewakan rumah ini kepada kami dengan harga yang sgt reasonable ( GBP 385 per month).

Banyak kenangan manis di rumah ni terutama jiran-jiran Melayu yang begitu mengambil berat tentang kami . Ayuni pun ramai kawan kat sini . Mohon ampun maaf atas segala salah dan silap kepada semua penghuni balfour . InsyaAllah kami tidak akan lupa kalian semua . Love you all semua....!

Kita hanya merancang , allah yang menentukan . Doakan kami selamat di rumah baru nanti.



bila kami surely decide nak pindah..lucky bamboo ni bertukar jadik kuning. Sblm ni sihat bugar.Emm..kebetulan kan? Merajuk kot bamboo aku nih.....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016